Η Ιστορία μας..

Οι ειδικοί για κάθε Σύστημα Σκίασης!

Η  ΑΧΑΪΚΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΪΑ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ιδρύθηκε στην Πάτρα το 1979 από τον Παύλο και την Άννα Σφακιανάκη, με αντικείμενο και σκοπό την κατασκευή - τοποθέτηση και εμπορία τεντών και παντός είδους σκίασης!

Στην Αχαϊκή Τεντοποϊία - Σφακιανάκη  ξεχωρίζουμε για την πολυετή μας εμπειρία και την προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία.  Από το 1979 σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ικανοποιούν την αισθητική σας.

Αντιπροσωπεύοντας ολοκληρωμένα συστήματα τέντας επώνυμων εταιριών, μεγάλη ποικιλία Ελληνικών και Ευρωπαϊκών υφασμάτων, μελετάμε τον χώρο σας προτείνοντας σας σχέδια και χρώματα, για απόλυτη σκίαση και ευχάριστη χαλάρωση.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες, καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, ενσωματώνοντας την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και λειτουργικές απαιτήσεις κάθε πελάτη μας με απόλυτη συνέπεια και με ποιότητα εργασίας και συνέπεια, διαθέτοντας παράλληλα μεγάλη γκάμα ειδών σκίασης, ποικιλία υφασμάτων και αυτοματισμών, μα πάνω από όλα σωστή εξυπηρέτηση! !

Με αυτό τον τρόπο, τιμούμε την εταιρεία και την διαδρομή μας, αλλά, πολύ περισσότερο, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας μας!

Με  την πολυετή πείρα και την άρτια τεχνογνωσία μας  καθώς και με το καταρτισμένο προσωπικό, δίνουμε  αξιόπιστες  λύσεις  σκίασης  κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο ώστε τα προϊόντα που σας προτείνουμε να διακρίνονται για την αισθητική τους, την ποιότητά τους και την αξιοπιστία τους.

H  ποιοτική εργασία εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού αποτελεί  αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για εμάς. Αξιόπιστα και δυναμικά είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα εύρος λύσεων που υπόσχονται αντοχή, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική!

Ενημερωθείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την λύση που σας ταιριάζει, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων: Τέντες, πέργκολες, κασετίνες, καποτίνες, ομπρέλες, συστήματα εσωτερικής σκίασης όπως στόρια/ρόλλερ αλλά και άλλες ειδικές κατασκευές για την οικία ή την επιχείρησή σας. Τέντες με κλασικό σύστημα λειτουργίας για μια πιο οικονομική λύση ή μοντέρνες και ηλεκτροκίνητες με μεγαλύτερο κόστος αλλά εγγυημένο πολυτελές ‘Design’!

Σε κάθε περίπτωση η Αχαϊκή Τεντοποιϊα-Σφακιανάκη   εγγυάται*  5 χρόνια  λειτουργίας στα μηχανικά μέρη, 5 χρόνια στα ηλεκτρονικά (SOMFY)  και  10 χρόνια στα υφάσματα.

( *Εξαιρούνται ζημιές από φυσικές καταστροφές! )

 Αχαϊκή Τεντοποϊία -Σφακιανάκη ©